vineri, 1 noiembrie 2013

Tigaia Doubletta cu capac inclus

 
Tigaia Doubletta cu capac inclus
  •                            Tigaia Doubletta cu capac inclus
                                              129 lei    
                                                    Pretul contine TVA

                 Cel mai rapid, curat, usor si delicios mod de a gati fara grasime si sanatos pentru inima!
Gatiti rapid fripturi suculente si gustoase! Sistemul de gatit Doubletta nu arde carnea, ca alte tigai sau gratare. Bucurati-va de vitaminele legumelor! Doubletta nu distruge vitaminele si proprietatile nutritive ale legumelor. Mancarea gatita in sistemul Doubletta v-a avea un aspect proaspat si sanatos. Nu aveti nevoie sa folositi ulei Alimentele nu se ard si nu se lipesc de tigaie Alegerea perfecta pentru cei care tin dieta sau un regim alimentar. Datorită materialului special din care este confecţionată, se încălzeşte rapid. A doua tigaie, de cele mai multe ori se foloseşte ca un capac care închide ermetic. Bineinţeles că puteţi folosi tigăile şi separat (să gătiţi în acelaşi timp în ambele tigăi)
Datorită sistemului de închidere, nu mai este nevoie să mestecaţi în mâncare, este suficient să întoarceţi DOUBLETTA pe cealaltă parte şi să fierbeţi sau să prăjiţi în continuare.
Cu Doubletta (ca şi în cel mai mic cuptor), puteţi pregăti prăjituri rapide, sufleuri, budinci, surprize dulci, sau chiar şi torturi de fructe, şi totuşi DOUBLETTA rămâne curată. Se spală uşor, nu prinde gust şi miros, nu se uzează, are viaţă lungă şi se potriveşte perfect în orice bucătărie. Stratul polimer al DOUBLETEI este rezultatul cercetărilor îndelungate şi reprezintă noua linie a tehnologiei moderne
Oferta include :

1. Tigaia dubla

2. Carte de retete pentru Doubletta

3. Instructiuni de folosire

4. Sita pentru gatit legume cu aburi

5. Capac de sticla termorezistente inclus pentru gatit individual cu fiecare tigaie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu